De Snob 2000-stembus is geopend van 19 tot en met 29 november (middernacht). De integrale uitzending van de eindlijst is (natuurlijk) bij Pinguin (Indie) van 18 tot en met 31 december; elke dag van zeven ‘s ochtends tot zeven ‘s avonds met uitzondering van 31 december wanneer we tot middernacht doorgaan. Dit jaar staan 24 DJ’s klaar om de 173 uur te presenteren.

We vroegen een aantal van hen een Snobwaardig lied uit te kiezen dat absoluut een notering in de eindlijst zou moeten krijgen. Elke dag publiceren we de keuze van één van hen.
Vandaag Rian Moonen.

Stemmen op de Snob 2000 doe je hier!

Je zult begrijpen dat van mij alles van St. Vincent in de Snob 2000 opgenomen mag worden. Iedere keer verrast ze weer met een compleet nieuwe vorm voor haar werk. Dat talent van haar; gitaar, zang, teksten, stagepresence… Mijn hemel.

Maar vooruit, vijf jaar geleden kwam het album Masseduction uit en sindsdien klinkt het in mijn hoofd (op compleet willekeurige momenten): How can anybody have you and lose you and not lose their minds too? Fenomenaal. Laten we in de Snob het vijfjarig jubileum vieren en Los Ageless  in de eindlijst stemmen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.