In juni 2022 bracht zij haar eerste single uit, Lonely Nights. Uitvoerend artiest Cecilia Castleman, een dame uit Amerika. Vanaf haar 16e maakt zij muziek, geen les gehad of wat dan ook. Autodidact optima forma dus. De snob in mij heeft getwijfeld of ik hier een blog aan moest wijden, maar het is gewoon een heerlijk nummer. Cecilia heeft een prachtige, ja mierzoete stem maar het past allemaal perfect. De doorslag was dat ik het nummer toch vaak beluisterde en dat is natuurlijk de beste graadmeter. Is het bijzonder? Nee. Is het vernieuwend? Nee. Is het goed? Ja, en vooral als de zon schijnt, rijdend in de je auto, kalmpjes aan, het raam open, jij en Cecilia zingend over Neerlands wegen.

When you’re all alone, do you wonder why?
With your lyin’ eyes, they’re the same as mine
And well, I’ve had a few and you’ve had a few
Lonely nights

Een artiest met potentie zullen we maar zeggen en ben benieuwd naar de opvolger, maar tot die tijd genieten van Lonely Nights.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.