In mijn ogen is Complexive een van de, misschien zelfs dé meest ondergewaardeerde artiest die ik ken. Hij heeft tot zover tien singles en één album uitgebracht, waarbij vooral Times Up, Chatter Box en zijn album Definition erg goed zijn.

De muziek die Complexive uitbrengt is vaak erg relaxed en makkelijk om naar te luisteren, en daarom een goede instap naar het elektronische genre. Dit is dan ook vaak mijn aanrader voor mensen die deze soort muziek niet veel luisteren, dus als je benieuwd bent, luister hem zeker eens!

Verder heb ik Complexive ontdekt doordat een vriend van mij hem aanraadde, en sindsdien ben ik een grote fan! De eerste twee liedjes van hem die het tot mijn favorieten-playlist schopten waren Lush en Prelude. Lush is een track die eigenlijk precies samenvat hoe de muziek die Complexive maakt klinkt: rustig maar zeker niet saai. Het andere liedje, Prelude, is een stuk met alleen piano, dat bedoeld is als intro van het album en de jazzy kant van de muziek erg goed belicht. Volgens Spotify heet zijn genre dan ook Jazztronica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.