Tijdens de Snob 2000-stemronde zal elke dag één van de presenterende DJ’s (op werkdagen) zijn persoonlijke Top 3 prijs geven. Om een indruk te geven van zijn smaak, maar ook als aanzetje voor een mooie notering in de eindlijst die van 18 tot en met 31 december via Pinguin radio zal worden uitgezonden. Vandaag Chris Hoesen.

Stemmen op de Snob 2000 kan hier ????

Zac Brown Band – Free (2008)
Bijna elk jaar ga ik vakantie naar de V.S. en dan past de muziek van Zac Brown daar geweldig bij. Met name als je in rustige gebieden rijdt en dit nummer opzet. Dan heb ik echt het gevoel heerlijk ‘Vrij’ te zijn. Prachtig!

Jane Siberry – It Can’t Rain All The Time (1994)
Nummer uit de film The Crow. Ik was bij het uitkomen gefascineerd door deze film, ook met name omdat hoofdrolspeler Brandon Lee (de zoon van..) echt omgekomen is bij deze film. Als het even tegen zit wil het nummer of de titel It Can’t Rain All The Time me weer even opbeuren.

Alter Bridge – In Loving Memory (2004)
Nummer geschreven door gitarist Mark Tremonti naar aanleiding van het overlijden van zijn moeder. Ik denk dat iedereen die een dierbare verloren heeft zichzelf herkent in dit nummer. Dat was bij mij ook het geval en draai hem nog elk jaar op de overlijdensdatum van mijn moeder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.