Tijdens de Snob 2000-stemronde zal elke dag één van de presenterende DJ’s (op werkdagen) zijn persoonlijke Top 3 prijs geven. Om een indruk te geven van zijn smaak, maar ook als aanzetje voor een mooie notering in de eindlijst die van 18 tot en met 31 december via Pinguin radio zal worden uitgezonden. Vandaag Bas ‘Sjerruf’ Aldenzee.

Stemmen op de Snob 2000 kan hier ????

Meat Loaf – Objects In The Rear View Mirror May Appear Closer Than They Are (1993)
Eén van de mooiste rock ballades ooit geschreven door Jim Steinman en prachtig vertolkt. Heb Meat Loaf één keer gezien tijdens de Bat Out Of Hell 2 tour en bij dit liedje moest ik wel even een traan laten. Weergaloze show.

Flying Colors – Peaceful Harbor (2014)
Laat je meevoeren door de sfeer en vooral de prachtige stem van Casey McPherson (Alpha Rev). In juli j.l. nog gezien in de Boerderij; hij alleen akoestisch met piano en gitaar, bijgestaan door Maaike Peterse op cello die zonder repetitie meespeelde met dit als absolute hoogtepunt. Flying Colors is één van de vele bands met Mike Portnoy.

Iron Maiden – Paschendale (2003)
Ik ben een grote Iron Maiden fan vanaf 1983. Voor mij zijn de eerste twee albums met Paul Di’Anno nog steeds de beste, maar dit nummer van Dance Of Death uit 2003 heeft alles wat Iron Maiden omvat. Heavy doch sferisch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.