Tijdens de Snob 2000-stemronde zal elke dag één van de presenterende DJ’s (op werkdagen) zijn persoonlijke Top 3 prijs geven. Om een indruk te geven van zijn smaak, maar ook als aanzetje voor een mooie notering in de eindlijst die van 18 tot en met 31 december via Pinguin radio zal worden uitgezonden. Vandaag Melvin Wiersma.

Stemmen op de Snob 2000 kan hier ????

Daft Punk – Human After All (2005)
Ik hoorde het ooit een keer in een playlistje van iemand voorbij komen. Toen ik het voor de eerste keer hoorde was ik meteen op dit nummer verliefd.

 

Kings of Leon – Closer (2005)
Iemand tipte dit liedje en sinds die dag is dit één van mijn favo van hen.

https://www.youtube.com/watch?v=r8ieDzdZ2-Q


Prince – Screwdriver (2012)
Prince hoor je vaak  op de radio voorbij komen, maar ik was gewoon opzoek naar ander geluid. Toen iemand me dit lied horen was ik meteen verkocht.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.