Tijdens de Snob 2000-stemronde zal elke dag één van de presenterende DJ’s (op werkdagen) zijn persoonlijke Top 3 prijs geven. Om een indruk te geven van zijn smaak, maar ook als aanzetje voor een mooie notering in de eindlijst die van 18 tot en met 31 december via Pinguin radio zal worden uitgezonden. Vandaag Gerjan Aufderhaar.

Stemmen op de Snob 2000 kan hier ????

Gorefest – Rogue State (2005)
Van het album La Muerte wat nog niets aan inhoud (Bush Jr. tijdperk) en kracht verloren heeft. Rogue State is een beetje vreemde eend in de Gorefest bijt, omdat het eerder een stoner dan een death metal nummer is. Iets wat een snob kan waarderen.


St. John & Farmer Jesse – Long Walk Home (2014)
Het album Krampus And Clover van John Randall en Jesse Robertson is een stiekeme Kerstfavoriet van mij. Staat vol met (donkere) humor en is een heerlijke cocktail van stijlen zonder oubollig te worden. Long Walk Home is de opener: hoe je dronken vriendin naar huis kan krijgen. Zomaar een thema na een Kerstborrel.


Skik – Noar Huus (1995)
Vol goede moed naar Utrecht/Bussum vertrokken om erachter te komen dat pogingen om je aan te passen, bier en sigaretten bij heimwee je niet overeind houden. Als Oostelijk semi-expat staat dit nummer dicht bij me. Het is als hidden track op de debuut-CD van Skik terechtgekomen. Gelukkig speelde Lohues het nummer eindelijk live tijdens de clubtour van afgelopen jaar. En dat is meer dan terecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.