Tijdens de Snob 2000-stemronde zal elke dag één van de presenterende DJ’s (op werkdagen) zijn persoonlijke Top 3 prijs geven. Om een indruk te geven van zijn smaak, maar ook als aanzetje voor een mooie notering in de eindlijst die van 18 tot en met 31 december via Pinguin radio zal worden uitgezonden. Vandaag Peter van Cappelle.

Stemmen op de Snob 2000 kan hier ????

New Radicals – Someday We’ll Know (1998)
Helaas zijn de New Radicals een one-hit-wonder geworden met You Get What You Give, want hun enige album Maybe You’ve Been Brainwashed Too bevat zoveel meer moois. Zoals de single die erna kwam: Someday We’ll Know. Eén van de mooiste songs over een gebroken hart.

 

Oasis – The Masterplan (1995)
Het B-kantje van Wonderwall, maar eigenlijk te goed daarvoor. Dat vond Noel Gallagher later zelf ook. Tijdens Oasis concerten werd het onthaalt alsof het een volkslied is.

 

George Harrison – All Things Must Past
De stille Beatle, en ook met zijn solowerk vaak ondergewaardeerd, terwijl hij met All Things Must Past toch één van de beste solo albums van een Beatle uitbracht. De titeltrack is echter wat ondergewaardeerd gebleven in tegenstelling tot de hits als My Sweet Lord en What Is Life.

https://www.youtube.com/watch?v=pPTHem2iu0A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.