Tijdens de Snob 2000-stemronde zal elke dag één van de presenterende DJ’s (op werkdagen) zijn persoonlijke Top 3 prijs geven. Om een indruk te geven van zijn smaak, maar ook als aanzetje voor een mooie notering in de eindlijst die van 18 tot en met 31 december via Pinguin radio zal worden uitgezonden. Vandaag Arjan Snijders.

Stemmen op de Snob 2000 kan hier ????

Prince – Da Bang (1998)
Oprecht mijn favoriete Prince track ever. Zo ontzettend veel energie zit er in deze uitbarsting. Prince gilt de longen uit z’n lijf. Hij bast smerig en laat z’n gitaar jammeren. Nergens probeert hij te pleasen, hij is volledig zijn unieke zelf. Zo hoort het!


Evil Superstars – Satan Is In My Ass (1996)

Volledige gekte in een hele colonne onverschilligheid en nonchalance verpakt. Dat kan alleen Mauro van de Evil Superstars. In deze track zijn ze vrolijk, dreinend, uitbundig, snoeihard, compromisloos. Zo veel stijlen in 1 song, I love it!


Queens Of The Stone Age – 3’s & 7’s (2007)

Mijn favoriete orkest uit de 21ste eeuw. Blijf alles goed vinden. Energiek, smerig, in your face. Lekkere breaks, tempo wisselingen, meebrullen. Rock zoals rock moet zijn. Om lekker opstandig van door de start te rennen en alle vuilnisbaken om te trekken. Kijk ook de clip met de Four Hell Kittens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.