Social
  • RSS feed
  • Twitter
  • Facebook
 

De stembussen van de Snob 2000 zijn open!


De stembussen van de Snob 2000 zijn open!

Het kan weer: stemmen op de Snob 2000. Tot en met 4 december zijn onze stembussen geopend.

Alle ruim 6.000 liedjes die verkiesbaar zijn vind je hier. Dit jaar hebben we ook wat categorieën (15) gemaakt, voor wie (bijvoorbeeld) vooral into folk, R&B of jazz is. Het enige criterium dat we voor alle liedjes hanteren is dat ze niet verkiesbaar zijn in de Top 2000.

Stemmen kan hier 👈

Dat criterium gaan we volgend jaar trouwens wel een klein beetje aanscherpen. Om te voorkomen dat wij onze eigen Bohemian Rhapsody krijgen, worden voormalige nummer-1-noteringen voortaan uitgesloten van deelname. Weg ermee. Dat betekent dat je dit jaar voor het laatst kan stemmen op Rebellion (Lies) van Arcade Fire en Exit Music (For a Film) van Radiohead.

Vanaf 18 december wordt de lijst in zijn geheel uitgezonden op Pinguin Radio.

 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.