Het kan weer: stemmen op de Snob 2000. Tot en met 4 december zijn onze stembussen geopend.

Alle ruim 6.000 liedjes die verkiesbaar zijn vind je hier. Dit jaar hebben we ook wat categorieën (15) gemaakt, voor wie (bijvoorbeeld) vooral into folk, R&B of jazz is. Het enige criterium dat we voor alle liedjes hanteren is dat ze niet verkiesbaar zijn in de Top 2000.

Stemmen kan hier ????

Dat criterium gaan we volgend jaar trouwens wel een klein beetje aanscherpen. Om te voorkomen dat wij onze eigen Bohemian Rhapsody krijgen, worden voormalige nummer-1-noteringen voortaan uitgesloten van deelname. Weg ermee. Dat betekent dat je dit jaar voor het laatst kan stemmen op Rebellion (Lies) van Arcade Fire en Exit Music (For a Film) van Radiohead.

Vanaf 18 december wordt de lijst in zijn geheel uitgezonden op Pinguin Radio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.