In de lange rij van onnodige onderzoeken mogen we na een onderzoek over de grootte van de vrouwelijke lippen nu ook een onderzoek naar de gemiddelde afmeting van de mannelijke erectie toevoegen. Wie is daar toch in geïnteresseerd? Ik kan mij nog voorstellen dat de uitkomst van belang kan zijn voor fabrikanten van onderbroeken of condooms, maar de gewone mens toch niet? De grote jongens zullen het artikel met een glimlach om hun mond lezen en de kleintjes krijgen acuut een minderwaardigheidscomplex. Dat is wellicht ook de reden waarom Aziatische mennekes allerlei poedertjes kopen: vanwege een hardnekkig bijgeloof dat de lengte proportioneel zal toenemen. Daar hoef je bij Afrikaanse mannen niet mee aan te komen; die trompetteren zonder enige toevoegingen. Kennelijk net zoals Mick Fleetwood met zijn Mac, want waar denk je dat het lied Tusk over gaat? Ik geef een tip: het is niet zijn hoektand. De langste officieel gemeten tampeloeres is overigens 34,3 centimeter. Zou hij daarmee ook pindanootjes kunnen oprapen?

Ik vraag mij altijd af wat er in het hoofd van de onderzoeker rond ging toen besloten werd dit te onderzoeken? Teveel vrije tijd? Penisnijd? Voor dit onderzoek hebben ze circa 15.000 metingen verricht. Niet persoonlijk, want er is gebruik gemaakt van de gegevens van doktors. Ik plaats toch even een kanttekening hierbij, want de laatste keer dat ik bij de huisarts was werd ik kennelijk zonder controle direct uitgesloten van deelname. Geen Ach zuster, kunt u de meetlat even pakken? Het had ook weinig zin gehad, want ze had nogal wat vellushaar. Nee, dit is geen vies woord, maar een medische term voor (doorzichtige) haartjes boven de lip.

In hetzelfde onderzoek kwam ook naar voren dat er geen relatie is tussen de schoenmaat en de lengte van Alfred Jodocus Kwak. Dus dames, u kunt de heren recht in de ogen kijken. Of naar de neus, want de Duitsers hebben een gezegde: An der Nase eines Mannes, erkennt mann sein Johannes. Geen idee of het een correcte aanname is, want dat hebben ze weer niet onderzocht.

Maar er is voor de Nederlandse man goed nieuws. We behoren kennelijk tot de (gemiddelde) topklasse, in tegenstelling tot de Noord-Koreaanse mannen. Die komen er met 9,6 centimeter bekaaid af. We weten nu wel waarom Kim Jong-un zo graag met raketjes speelt. Overigens blijkt dat 73% van de mannen hun pielemuis een naam hebben gegeven. Willy (Wortel), Henk, Jaap Stam of (voor degenen met grootheidswaanzin) Anaconda, maar de meest gekozen naam is Troy. Ex-rokkenjager Tom Jones, bijvoorbeeld, heeft hem Wendell gedoopt.

De baarden van ZZ Top noemen hem kennelijk Tube Snake, want in 1981 schreven ze er een liedje over. Zelf stellen ze dat het over een surfboard zou gaan, maar de tekst impliceert duidelijk anders. Inmiddels laten de Toppers nu alles letterlijk en figuurlijk in het midden hangen.

I got a girl she lives cross town,
She’s the one that really gets down.
When she boogie,
She do the tube snake boogie.

Hoe dan ook, de boogie is kort maar krachtig. Minder dan 3 minuten. Net zo lang als de gemiddelde tijd van een mannelijke ejaculatie. Maar dat is weer een ander onderzoek.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.