De keuzelijst van de Snob 2000 staat vol met ondergewaardeerde liedjes. In de serie Snobroep krijgen muziekliefhebbers de kans om hun favoriet te verdedigen – en misschien wat stemmen te ronselen.

Eric van den Kieboom blogde al eens eerder op deze plek over And Again van The Prodigal Sons en hoopt jou nu over te halen om (ook) op zijn favoriete liedje te stemmen.  

Erwin Nijhoff werd een paar jaar geleden wereldberoemd in Nederland omdat hij het tot de derde plek schopte in The Voice. Hoeveel mensen zouden weten dat hij bijna twintig jaar eerder zanger was van het beste lied dat ooit door Nederlanders op plaat is gezet?

En dan nog niet eens een eigen nummer maar een bewerking van het Boudewijn de Groot-lied Telkens Weer.

Zelfs zijn grootste fans kenden het nummer niet en dat is zonde, vorig jaar heb ik er natuurlijk al op gestemd en toen schopte de song het tot 861, wat betekent dat ik zeker niet de enige was die er op stemde. Maar het moet natuurlijk veel hoger. Op YouTube is het liedje al zeer moeilijk te vinden, om nog maar te zwijgen over Spotify. Het is zo’n nummer waar je niet over moet lullen, maar gewoon moet ondergaan. En dan nog het liefst met je ogen dicht!

One comment

  1. Hey! Je hebt geen idee hoe lang ik deze al zoek. Idd het beste nummer ooit! Thnx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.