Ineens was het album daar, de nieuwe van Shed Seven, in 2017 hadden ze het laatste album uitgebracht. Dit jaar, op 5 januari om precies te zijn, werd het album Matter of Time uitgebracht. Shed Seven is een alternatieve rockband uit het Britse York. Vanaf 1990 zijn ze actief, nou ja ze hebben pauze gehad van zo’n 4 jaar. Vanaf het begin is het een band die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan wat we de Britt-Pop noemen. Een muzikale stroming waar catchy liedjes voor een deel de boventoon voerde. En catchy begint ook het nieuwe album van deze mannen. Let’s Go heet het nummer en het gaat vooruit. Als je enigszins wat gehumeurd uit je bed stapt zet dan dit nummer op en je dag is meteen goed. De sfeer zit er dan weer goed in en je energieniveau is dusdanig dat je de hele dag vooruit kunt.

Het zesde album is gewoon lekker en het absoluut waard om goed te beluisteren. Shed Seven is zeker niet de bekendste band uit het Verenigd Koninkrijk maar dat zegt helemaal, maar dan ook helemaal niets over kwaliteit. Goede liedjes, ambachtelijk in elkaar gezet en heerlijk om te luisteren. Let’s Go, een veel beter begin van een album kun je je niet wensen en zoals gezegd is het ook een heerlijk begin van de dag. Let’s Go!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.