YES! We mogen weer!

Van 18 tot en met 28 november kun je weer je stem uitbrengen voor de Snob 2000.

Stem

Liever eerst even door de keuzelijst bladeren? Dat kan.

Succes met kiezen, en luister vanaf 18 december tot en met 31 december naar Pinguin Radio om de hele lijst te beluisteren.

7 comments

  1. Voor mij zijn het twee songs. De eerste is My Old Man van In Our Time gemaakt door P.J.M. Bond. Allereerst heeft het te maken dat hij het lef heeft om van deze verhalenbundel van Ernest Hemingway de muziek erbij te schrijven en daar recht aan te doen. De tweede keuze is het nummer To Live And Die In U van het album Youth Care van Aestrid waar op bezielende wijze over vriendschap wordt gezongen door frontman en oprichter van de band Bo Menning. Als je dat nummer hoort in een op drift geslagen wereld en waar het alleen maar cynischer en killer wordt, is muziek de enige therapie die er bij kan helpen. Naast het feit dat ik redacteur ben van Alternative FM en daar ook het programma van doe ben ik redacteur bij 3voor12 Noord-Holland.

  2. Jammer dat jullie stemlijst sluit voor die van de top 2000 opent, op die manier kan ik niet zien of mijn liedjes die niet op jullie keuzelijst staan daar staan omdat ze op de keuzelijst voor de top 2000 staan of omdat ze op geen van beide lijsten staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.