Weinig Nederlandstalige acts die de bloggers van Ondergewaardeerde Liedjes meer verdelen dan Acda & De Munnik. De één vindt dat de tweede kans die ze nu krijgen, meer is dan wat ze verdienen. De ander loopt met hen naar de zon. Of naar huis. Ook al regent het zonnestralen.

Dat Acda & De Munnik een comeback hebben gemaakt, zal weinigen ontgaan. Zes keer een uitverkocht Ziggo Dome, dat is alleen de groten gegeven, wat zeg ik, de grootsten. De eerste drie concerten zijn net geweest en zeer lovende recensies waren hun deel. Op 14, 15 en 16 december volgen weer drie concerten. Zes keer zeventienduizend bezoekers: Nederland zit weer op Acda & De Munnik te wachten.

Laat Paul de Munnik ook nog eens een vriend van de Snob 2000 zijn. In 2018 en 2019 heeft De Munnik al eens stemoproepen gedaan. Acda & De Munnik is onder sommige snobs misschien best wel ondergewaardeerd. Alle reden om een aantal lofzangen op dit illustere duo uit het archief te halen. Waarvan Laat Me Slapen toch echt wel een onvervalste Acda & De Munnik klassieker is. Over de jongen die hoort dat John Lennon is vermoord, maar fantaseert dat als hij de krant weg doet, het nieuws niet tot hem komt dus de moord niet heeft plaatsgevonden.

Eerder hebben OL-bloggers geschreven over Laat Me Slapen, Ik was vergeten en Papa heeft weer wat gelezen (met Snelle)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.