Ondergewaardeerde Liedjes gaat deze zomer op wereldreis. 31 dagen, 31 verschillende landen, 31 geweldige liedjes. Dompel je de hele maand juli onder in prachtmuziek uit de hele wereld.

Er gebeurt veel spannends in de ons omringende landen. Toegegeven: Er gebeuren op muzikaal gebied eigenlijk wereldwijd hele spannende dingen, maar laten we vooral niet alleen maar naar de andere kant van de wereld kijken als er ook in onze omgeving veel gebeurt. Schreef ik eerder al over toffe muziek uit Nederland, ook bij onze zuiderburen is er veel fijns.

En ik moet toegeven: Soms gaan die dingen compleet langs me heen. Zo leerde ik eerder dit jaar de Belgische band Compact Disk Dummies kennen. Toen ik ging kijken wat die tot nu toe gedaan hadden bleek dat de band al sinds 2010 bestaat, en in 2016 en 2020 al albums had uitgebracht. Was compleet langs me heen gegaan. Gelukkig dit jaar niet. De heerlijk zomerse klanken van hun recente single There’s No Sex Without You zorgen voor een extra zomers gevoel.

En met die single op zak is het nu afwachten of er ook weer een nieuw album gaat komen. Het vorige album, Neon Fever Dream, is alweer van het onfortuinlijke jaar 2020. Het is dus hopen dat er behalve singles ook weer een album en een tour gaan komen. Dan ga ik deze keer wel proberen ook daadwerkelijk aanwezig te zijn. Ik heb dit tot nu toe gemist, maar wil het vanaf nu niet meer missen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.