De laatste coronamaatregelen liggen nog maar een dik jaar achter ons. Voor velen van ons is dat al weer iets van vroeger, een steeds vager wordende herinnering aan een hele vervelende tijd. Anderen voelen nog dagelijks de pijn door de schade veroorzaakt door dit wereldontwrichtende virus. Nog velen merken dagelijks de gevolgen van COVID-19. Jeugd die een paar jaar ontwikkeling hebben gemist. Mensen met long-covidklachten. Of van wie mensen in de omgeving zijn komen te ontvallen. Eén van de meest opvallende slachtoffers van COVID-19 was Adam Schlessinger, bassist van Fountains of Wayne, over wie blogger Alex van der Meer dit mooie blog heeft geschreven. Adam Schlessinger is vandaag precies drie jaar geleden overleden, op 1 april 2020.

Het prachtige blog van Alex is hier te lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.