Back of my car full of old guitars
Driving at night following stars
Could be near and it could be far
Let me follow my wandering heart
I’m just following my wandering heart

Veel eenvoudiger dan zo, kun je vrijheid wat mij betreft niet beschrijven: gaan waar je maar wilt, met wie en hoe je maar wilt. Veel liedjes over vrijheid gaan over reizen: in auto’s (in allerlei soorten en maten), op de fiets, per trein.

Het mooie is dat Tim Knol net zijn Wandelclub gestart was toen hij dit liedje uitbracht. In eerste instantie dacht ik dan ook dat het een wandelliedje was. Ik vind mijn vrijheid in lange hikes: tentje in mijn rugzak, de natuur in. De leegte opzoeken, geen plan hebben en maar zien wat morgen brengt.

Gelukkig blijft dat gevoel ook overeind in dit liedje. Singing behind the steering wheel. Fijn samen met Tim op de oren de wijde wereld in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.