Jennifer Clarke, beter bekend als JGrrey, is een singer-songwriter uit Londen. Veel hebben we in Nederland nog niet van haar gehoord en er is ook nog niet zoveel over haar te vinden. Tijdens het schrijven van deze blog ben ik vooral interviews tegengekomen. JGrrey is nog niet zolang overtuigd van haar zangkunst, want ze schreef altijd liedjes zonder deze ook te zingen. Inmiddels timmert ze langzaam aan de weg als zangeres en songwriter en heeft ze een gevarieerde discografie op haar naam staan. In 2019 boekte JGrrey wellicht haar grootste succes tot nu toe want niemand minder dan Billie Eilish vroeg of ze de openingsact van haar Europese tour wilde zijn.

JGrrey’s eerlijke en kwetsbare songteksten en zang zijn een succesvolle combinatie. Nu ze meer succes krijgt vindt ze het meer dan ooit belangrijk om bij zichzelf te blijven en dat zorgt voor nieuwe uitdagingen omdat ze meer druk begint te voelen tijdens het maken van haar muziek. In 2019 bracht ze For Keeps uit. Het nummer spoort luisteraars aan om door te gaan met datgene waarin ze geloven en om zichzelf nooit de onderschatten. Het nummer is geschreven en geproduceerd door JGrrey en Cadenza. Mooie neo-soul met een hintje Motown.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.