Van Neil Young mogen we gerust zeggen dat hij een van de ‘godfathers’ is van de alternatieve muziek. Reden genoeg om een Ondergewaardeerde Playlist samen te stellen, met een bloemlezing van de meest ondergewaardeerde liedjes uit zijn oeuvre – dat al ruim 50 jaar beslaat.

Twintig fans hielpen om deze prachtige lijst samen te stellen. In deze podcast loopt Stefan Koopmanschap samen met samenstellers Guido de Greef, Alex van der Meer, Jeroen Mirck en Lenny Vullings door de indrukwekkende carrière van ome Neil. Van het vroege werk met Buffalo Springfield, via zijn succesvolle soloalbums in de jaren zeventig, de samenwerking met Crosby, Stills en Nash, met Pearl Jam in de jaren negentig, tot zijn recentere werk van de afgelopen jaren – zowel nieuw als heruitgaven van eerder opgenomen materiaal.

Luister naar de podcast op KINK.nl.

De volledige playlist kun je beluisteren via Spotify:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.