Social
  • RSS feed
  • Twitter
  • Facebook
 

Ondergewaardeerde Liedjes


Snob 2000: Stemmen kan… nu!

BAM! De stembussen voor de Snob 2000 zijn weer geopend.

πŸ‘‡

Stem hier! πŸ‘ˆ

πŸ‘†

De Snob wat?

De Snob 2000 is een jaarlijks muziekfeestje. Noem het de alternatieve tegenhanger van de Top 2000. Bij ons kun je stemmen op liedjes die niet op de keuzelijst staan van de Top 2000, of die er al jaren in staan en de lijst toch niet halen.

Dit jaar kun je kiezen uit ruim 7.000 liedjes: check hier de keuzelijst. Wil je liever bladeren door je favoriete genres of decennium, dan kan dat hier ook. Nieuw dit jaar zijn de genres Krautrock en Kerstplaten (voor wie het niet kan laten).

De lijst van vorig jaar vind je hier. We weten in elk geval zeker dat we dit jaar een nieuwe nummer 1 krijgen, want liedjes die de toppositie van de Snob 2000 behalen zijn het jaar erop niet meer herkiesbaar. Daarom vind je Arriving Somewhere But Not Here van Porcupine Tree, Exit Music (For a Film) van Radiohead en Rebellion van Arcade Fire niet meer terug in onze keuzelijst.

Uitzending op Pinguin Radio

De complete lijst wordt uitgezonden door Pinguin Radio van 18 tot en met 31 december, met Arjan Snijders, RenΓ© Kint en DJ Ratz.

Extra aandacht voor vrouwen

Vanaf 21 november staan we op Ondergewaardeerde Liedjes elke dag stil bij een liedje uit de keuzelijst van een zangeres (of band met een frontvrouw). Omdat er toch wel net wat meer genderdiversiteit in de lijst mag.

Dus:

πŸ‘‡

Stem hier! πŸ‘ˆ

πŸ‘†

 
 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.