De administratie | De was | De gootsteen repareren | Een werkplanning maken | De hypotheek bekijken | Boodschappen | M’n moeder bellen | Aan dat grote artikel beginnen | De BTW | Schilderijtjes ophangen | Een back-up maken | Schoonmaken | Naar de sportschool | Abonnementen opzeggen | Bij de buren langsgaan | Gitaar spelen | Vrienden een fijne vakantie wensen | Twee stuks fruit eten | M’n Spaans bijhouden | Foto’s sorteren | Een blogpost schrijven | Iets opzoeken over die Vlaamse band

Als alles nu al is gedaan
Heeft morgen geen zin meer te bestaan
‘t Is beter vandaag niet alles al te doen
Ik zie wel morgen
Morgen voor de noen
Ik doe het morregen

Oost West, thuis best?! Ondergewaardeerde Liedjes is van mening dat we ons gemakkelijk kunnen meten met alle internationale sterren. De zomermaanden zullen we daarom onze aandacht richten op Nederlandse en Belgische bands, zangers en zangeressen, al dan niet instrumentaal en ongeacht de taal waarin ze zingen.

 

One comment

  1. Hahaha! Heb het nummer inderdaad leren kennen dankzij Studio Brussel. Deze kende ik nog niet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.