Social
  • RSS feed
  • Twitter
  • Facebook
 

Ondergewaardeerde Liedjes


Speedy Ortiz – Tiger Tank

De meeste bloggers op Ondergewaardeerde Liedjes hebben de mooiste muzikale herinneringen aan de jaren ’90. Ook ondergetekende was er als de kippen bij om bijdragen te leveren aan battles rond Faith No More, Pearl Jam en Pavement.

Pearl Jam verraste ons deze week met een nieuwe single die rockt alsof we nog steeds in de ’90’s leven. Vette Vijftien-waardig materiaal! En fans van Pavement, die gaan deze zomer allemaal keihard op Speedy Ortiz. Het jonge viertal uit Massachusetts klinkt net zo rommelig, spannend en soms ronduit vals. Alsof de zangeres van Magnapop (jaren ’90 zei u?) zich bij Stephen Malkmus en de zijnen heeft gevoegd. Het album Major Arcana staat vol gruwelijk fijne, nonchalante liedjes. Perfecte popmuziek? Nu even niet!
Wekelijks rangschikt Martijn Vet zijn favoriete actuele liedjes in de Vette Vijftien. Op Ondergewaardeerde Liedjes belicht hij iedere week een van de binnenkomers.

 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.