Ondergewaardeerde Liedjes


Het Vakantiebandje!

Ondergewaardeerde Liedjes heeft elke zomer voor de maanden juli en augustus een speciaal thema. In 2015 stond muziek in de Nederlandse taal centraal: de Hollandse Zomer en vorig jaar liedjes uit Nederland en België: 100% NL + BE
Klik op de link om de verhalen te lezen en de bijbehorende muziek te beluisteren.

Vanaf morgen duiken we in de vakantieherinneringen en de muziek voor onderweg. Cassettebandjes (of CD) die opgenomen werden om luidkeels meegezongen te worden in de auto of tijdens de ‘roadtrip’. Maar ook muziek over de vakantiebestemming of om te beluisteren in de strandstoel of hangmat. En natuurlijk over de vakantieliefde(s). Klik op cassettebandje en je komt automatisch bij het overzicht van alle liedjes op het vakantiebandje.

Vanaf morgen twee maanden elke dag een verhaal met muziek uit alle windstreken. De hele lijst zal via Spotify te beluisteren zijn; elke dag zal er een liedje aan worden toegevoegd.

Maar om vast in de stemming: I’m On Vacation

 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *