Ondergewaardeerde 30 logoDe Ondergewaardeerde 30

Naast de Snob 2000 hebben wij van Ondergewaardeerde liedjes een aller-ondergewaardeerdste-liedjes-lijst. Een all-time-favorite-lijst van ondergewaardeerde liedjes, die je niet mag missen – met basisrepertoire voor de muzieksnob.

Elke twee weken nodigen we een gast-samensteller uit. Deze kiest zijn/haar favoriete ondergewaardeerde liedje en schrijft hier een motivatie bij. De gast-samensteller kiest ook gelijk een liedje dat uit de lijst gaat. Zo houden we een lijst met 30 liedjes.

De actuele lijst vind je hier.

Wil jij zelf een keer gast-samensteller zijn van de Ondergewaardeerde 30?
Neem dan even contact op met Tricky Dicky via ondergewaardeerdeliedjes@gmail.com

One comment

 1. Daryll Ann-Summerdaze

  Betere muziek is er nooit en gaat er niet meer in Nederland worden gemaakt.
  De samenzang van de gebroeders Paulusma,gitaarwerk van Soldaat en de strakke drum en bas van Jeroen Kleyn en Jeroen Vos.Het gaat mij niet speciaal om dit nummer maar om de waardering van de Nederlandse beatles,beach boys,pavement en radiohead ineen.
  Dit jaar twee concerten maar bezocht(schandalig voor een muziekliefhebber van de betere soort muzak)
  Eels in het concertgebouw en Daryll Ann in Paradiso,E was ouderwets heel erg goed met fantastische begeleidingsband ,maar Daryll Ann was van andere planeet,heb de afgelopen 22 jaar een hele hoop concerten gezien(oneindig veel keer naar lowlands,pinkpop,hmh,paradiso) beter dan Daryll Ann 13-3-2014 heb ik nog niet gezien.
  http://www.youtube.com/watch?v=WnJsvvTZk54

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.