Eerder dit jaar bracht Lana Del Rey haar negende studioalbum uit. Op Did You Know There’s A Tunnel Under Ocean Blvd’ kijkt Lana vooral naar zichzelf. Ze denkt na over wat ze ons wil vertellen en zingt over familie, een verbroken relatie en het conflict tussen gezien willen worden maar tegelijkertijd ook verborgen willen zijn. Het album toont aan dat ze zich in haar eigen creatieve klasse bevindt en mijn nummer van het jaar staat zonder twijfel op de tracklist. Maar een individuele bijdrage verdient het album ook.

De samenzang met Father John Misty op Let The Light In is echt wonderschoon. Dit raakte me meteen en het heeft me ook nooit meer losgelaten. Lana schreef het nummer samen met Mike Hermosa en Benji Lysaght. Het is een prachtig en emotioneel liefdesnummer. Het voelt alsof je elk gelukkig en droevig moment uit je leven herbeleeft. Lana weet hoe je moet zingen over onvermijdelijk verlies en verdriet, maar op Let The Light In herinnert ze ons eraan dat het leven ook om leven draait. Spookachtig mooie muziek. Ik ben heel blij dat mijn generatie ermee mag opgroeien.

2 comments

    1. Ik had dit bericht gemist. Bedankt! En Sweet Tuesday Morning is ook een prachtig nummer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.