Daft Punk heeft onherroepelijk een enorm groot stempel gedrukt op de sound van dance. Daar komt nog eens bij dat het Franse duo vanaf midden jaren negentig tot een paar jaar geleden heel erg uiteenlopende muziek heeft gemaakt – maar altijd herkenbaar als Daft Punk.

Hoe veel meer reden wil je hebben om een Ondergewaardeerde Playlist te maken? Bloggers van Ondergewaardeerde Liedjes en andere fans doken in de archieven van Daft Punk en kwamen naar boven met pareltjes die het grote publiek misschien niet zo snel zal kennen, maar die zeker aan te raden zijn. Dus niet Get Lucky maar wel Giorgio By Moroder, niet Around The World maar wel Da Funk.

Natuurlijk is er ook weer de podcast, waarin Alex van der Meer, Erwin Tijms, Freek Janssen en host Stefan Koopmanschap je door een dwarsdoorsnede van het oeuvre van Daft Punk nemen.

Luister naar de podcast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.