Laat een peiling onder tienduizend mensen los op de vraag: wie is de beste zanger alle tijden, en goede kans dat Frank Sinatra in de top 10 terecht komt. Met de warmte van zijn stem, zijn timbre en de manier waarop hij steeds net naast de melodie lijkt te zingen, weet hij tot op de dag van vandaag mensen te raken. Vandaag is Frank Sinatra exact 25 jaar geleden overleden.

Past hij daarmee op dit onvolprezen forum? Zeker, één plaat bleek een grote flop. Pas de laatste tijd wordt die langzaamaan meer gewaardeerd. Watertown uit 1970 was voor de muziekjournalisten een grote teleurstelling. Ten onrechte, wat een prachtig een gevoelig album is dat. Kees-Jan van der Ziel schreef eerder een fraai blog over Michael & Peter van Watertown.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.