Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik groot fan ben van Pip Blom. Daar maak ik geen geheim van, sterker nog, ik probeer altijd zo veel mogelijk mensen aan te raden om naar Pip Blom te luisteren. En ik had een stukje kunnen schrijven over Pip Blom, maar nee, dit keer niet. (Tip: Luister eens naar Pip Blom!)

En toch is er wel een relatie met Pip Blom. Na meerdere lockdowns had ik een kaartje voor het concert van Pip Blom in Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord). Ik had er echt zin in, maar helaas, COVID gooide weer roet in het eten. Het concert werd verplaatst naar 22 februari. Op die datum was de knaldrang groot, en helemaal omdat het Pip Blom was had ik flink zin in de avond. Het zou een volle avond worden, met 2 voorprogramma’s, namelijk Private Banking en Tramhaus.

Private Banking was tof, van Pip Blom heb ik die avond fantastisch genoten, maar mijn winst die avond was de kennismaking met Tramhaus. HOLY SHIT! Wat een fantastische band! Ik had wel eens een liedje gehoord bij KINK Indie, want daar draaiden ze al wel mee op dat moment, maar ik was niet voorbereid op de fantastische liveshow die ik die avond van ze zou zien. I was totally blown away, om het in goed Nederlands te zeggen.

De Nederlandse Indie scene is momenteel echt super opwindend. Er zijn heel veel toffe nieuwe bands. En op Into The Great Wide Open waren ze ook. Topband!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.