We mogen weer! De stembussen voor de Snob 2000 zijn NU geopend.

Stem hier!

De Snob 2000 is de enige echte alternatieve eindejaarslijst. Bij ons kun je alleen stemmen op liedjes die niet in de keuzelijst van de Top 2000 staan, of die er al jaren in staan en de lijst (onterecht) toch niet halen.

Dit jaar kun je kiezen uit ruim 8.000 liedjes: check hier de keuzelijst. Wil je liever bladeren door je favoriete genres of decennium, dan kan dat hier ook.

De lijst van vorig jaar vind je hier. Elk jaar hebben we een nieuwe nummer 1, want liedjes die de toppositie van de Snob 2000 behalen zijn het jaar erop niet meer herkiesbaar. Daarom vind je An Ocean In Between The Waves van The War On Drugs, Arriving Somewhere But Not Here van Porcupine Tree, Exit Music (For A Film) van Radiohead en Rebellion van Arcade Fire niet meer terug in onze keuzelijst.

Uitzending op Pinguin Radio

De complete lijst wordt uitgezonden door Pinguin Radio (Indie) van 18 tot en met 31 december (overdag) met DJ’s zoals Arjan Snijders, Melle Tuik, René Kint en DJ Ratz.

Snob op social media

Volg Snob 2000 op Twitter en Facebook. Op Instagram kun je updates volgen via Ondergewaardeerde Liedjes.

Help je mee de lijst te promoten? Deze afbeelding hebben we speciaal geschikt gemaakt voor Instagram. Deel hem als je de Snob 2000 een warm hart toedraagt, en gebruik de hashtag #Snob2000!

Stem hier!

8 comments

  1. Met name onderin de lijst waren vorig jaar de nodige pareltjes te vinden. Bovenin de alomtegenwoordige Snobs van Radiohead, Arcade Fire, Nick Cave, Placebo, Tool en veel andere metal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.