De Ondergewaardeerde Playlist is terug!

De Spotify-playlist en podcast die jou wegwijs maakt door het oeuvre van een artiest of band, met hulp van de kenners. En waar je nu eens niet de grote hits hoort, maar juist de… ondergewaardeerde liedjes.

Nick Cave is het onderwerp van deze aflevering. Met 17 (!) noteringen in de Snob 2000 mag hij gerust de Godfather van Indie genoemd worden. Het grote publiek kent Nick Cave van zijn uitglijder ballad met Kylie Minogue. En, vooruit, misschien ook nog van Into My Arms. Maar samen met zijn Bad Seeds maakt hij al bijna 40 jaar onafgebroken goede muziek. En dat hoor je wel terug in deze Ondergewaardeerde Playlist.

En natuurlijk is er ook weer een KINK-podcast. Host Stefan Koopmanschap loopt  chronologisch door een aantal ondergewaardeerde Cave-pareltjes, samen met kenners en bloggers Joop Broekman, Alex van der Meer, Martijn Janssen en Jeroen Mirck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.