Snobs: onze dank is groot! Jullie hebben ook bij deze 5de editie weer flink je best gedaan om al jullie lijstjes in te dienen.

Dank voor de moeite die jullie hebben gedaan om je door onze keuzelijst heen te worstelen, op zoek naar dat ene liedje dat jou dierbaar is!

Wij gaan nu aan de slag om de aangedragen vrije keuzes te verwerken en op te tellen. Deze krijgen – al naar gelang hoe vaak erop gestemd is – een mooie plek in onze eindlijst. En het goede nieuws is dat deze liedjes volgend jaar gewoon verkiesbaar zijn in onze keuzelijst van 2017 (mits de Top 2000 ze niet inlijft, natuurlijk)!

Bekendmaking en radio-uitzendingen eindlijst

De complete eindlijst maken we op 16 december bekend op snob2000.nl en op Ondergewaardeerde Liedjes: hier

Vanaf 19 december start KXradio ‘s ochtends met het integraal uitzenden van de gehele Snob 2000! De lijst wordt overdag uitgezonden, zodat je niet ‘s-nachts je wekker hoeft te zetten om jouw favoriete liedje te kunnen horen. Naar verwachting zal op 30 december de nummer 1 gedraaid gaan worden.

Maar dit is nog niet alles… Want daarnaast zendt ook online radiostation IndieXL de Top 100 van de Snob 2000 uit! De datum en het tijdstip van uitzenden hiervan worden nog bekendgemaakt.

Tot aan de bekendmaking van de eindlijst verschijnen er regelmatig blogs op Ondergewaardeerde Liedjes over liedjes die de eindlijst van de Snob 2000 2016 gehaald hebben. Houd de site in de gaten!

Nogmaals dank voor je stem! Veel plezier bij het luisteren van de radio-uitzendingen en hopelijk tot volgend jaar!

One comment

  1. Geweldig.
    Dank allemaal voor de tijd en moeite die jullie hier in steken en al gestoken hebben.
    Het gaat vast weer fantastisch worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.