“Nu moet je het zelf gaan doen.” Als je kinderen het huis uit gaan, besef je dat ze echt wel op eigen benen kunnen staan en dat het tijd is om ze te laten gaan. Maar het gevoel van weemoed blijft.

Met weemoed sturen we weer een aantal liedjes uit de Snob 2000 van 2014 richting Top 2000. Ze zijn dit jaar voor het eerst opgenomen in de keuzelijst van de grote broer en komen dus niet terug in de Snob.

Ondanks de weemoed zijn we natuurlijk apetrots op de kleintjes die groot worden. Wereldnummers van The Smiths, Paolo Nutini, Muse en zelfs dEUS, die hóren in de keuzelijst van de Top 2000. En zie ze daar fier staan, tussen de Queens, Nicken en Simons en Beatles van deze wereld!
Gaan ze het maken in de grote boze wereld? Daar gaan we met z’n allen natuurlijk aan meehelpen door te stemmen.

Is daarmee onze missie volbracht? Nou, nee! Héél binnenkort presenteren we onze keuzelijst met meer dan 4.000 liedjes die volgens ons ook in de keuzelijst van de Top 2000 zouden moeten staan. Dan kun je stemmen voor de Snob 2000 van 2015.
Hier is de afspeellijst met de songs die vorig jaar bij de bovenste 150 van de Snob 2000 stonden en nu in de Top 2000-keuzelijst staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.