Social
  • RSS feed
  • Twitter
  • Facebook
 

Ondergewaardeerde Liedjes


Nena – Nur Geträumt

Ze zeggen wel eens dat de Top 2000 helpt om muziek over te brengen naar een nieuwe generatie. Voor de Snob 2000 geldt dat ook, blijkbaar.

Toen ik onlangs de Spotify-lijst van de Snob 2000 aan het luisteren was, kwam een liedje voorbij waar mijn zoon (bijna 7)  meteen enthousiast over werd. Zó enthousiast, dat hij inmiddels een hele cd van Nena heeft en een stukje heeft geschreven voor Ondergewaardeerde Liedjes. 

Ik ken nena en daarom ook nur geträumt en ik vindt het een heel leuk liedje en ik heb een cd van nena en daarop staat ook nur geträumt en het is imers ook een van mijn lievelingsliedjes.

Ik draai heel vaak die cd en bijna altijd draai ik dat liedje maar mijn andere lievelingsliedjes zijn nur anyplace,anywere,anytime irgendwo,irgendwie,irgendwann.

99 luftballons en 99 red baloons en die zijn ook allemaal van nena dus ik ben wel fan van nena maarrrrr er zijn ook liedjes van nena die ik heelemaal niet leuk vindt dus ben ik nog niet helemaal fan van nena maar toch ik vindt nena nog steets een leuke zangeres met ook hele leuke liedjes en als iemand zegt dat ik nena niet meer mocht luisteren dan zou ik echt xxl razend worden want ik zou het nooit fijn vinden als ik het nooit meer mocht luisteren ook niet als ik de meeste liedjes niet leuk vind.

Weetjes:

1. Nur geträumt is uitgebracht in 1983
2. Nur geträumt stont in de top 40 op numer 9
3. Nena is geboren in 1960
4. De grootste hits zijn anyplace,anywere,anytime en 99 luftballons
5. Anyplace,anywere,anytime is uitgebracht in 2003
6. 99 luftballons is uitgebracht in 1983

 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *