Ze zeggen wel eens dat de Top 2000 helpt om muziek over te brengen naar een nieuwe generatie. Voor de Snob 2000 geldt dat ook, blijkbaar.

Toen ik onlangs de Spotify-lijst van de Snob 2000 aan het luisteren was, kwam een liedje voorbij waar mijn zoon (bijna 7)  meteen enthousiast over werd. Zó enthousiast, dat hij inmiddels een hele cd van Nena heeft en een stukje heeft geschreven voor Ondergewaardeerde Liedjes. 

Ik ken Nena en daarom ook Nur Geträumt en ik vindt het een heel leuk liedje en ik heb een cd van Nena en daarop staat ook Nur Geträumt en het is immers ook een van mijn lievelingsliedjes.

Ik draai heel vaak die cd en bijna altijd draai ik dat liedje maar mijn andere lievelingsliedjes zijn Anyplace, Anywere, Anytime en Irgendwo, Irgendwie, Irgendwann.

99 Luftballons en 99 Red Balloons en die zijn ook allemaal van Nena, dus ik ben wel fan van Nena maarrrrr er zijn ook liedjes van Nena die ik helemaal niet leuk vindt dus ben ik nog niet helemaal fan van Nena maar toch ik vind Nena nog steeds een leuke zangeres met ook hele leuke liedjes en als iemand zegt dat ik Nena niet meer mocht luisteren dan zou ik echt xxl razend worden want ik zou het nooit fijn vinden als ik het nooit meer mocht luisteren ook niet als ik de meeste liedjes niet leuk vind.

Weetjes:

1. Nur Geträumt is uitgebracht in 1983
2. Nur Geträumt stont in de top 40 op numer 9
3. Nena is geboren in 1960
4. De grootste hits zijn Anyplace, Anywere, Anytime en 99 Luftballons
5. 99 Luftballons is uitgebracht in 1983
5. Anyplace, Anywere, Anytime is uitgebracht in 2003

https://youtu.be/X_Tk5b1CVzg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.