Social
  • RSS feed
  • Twitter
  • Facebook
 

Ondergewaardeerde Liedjes


Dit is het plan.

Ok, de lijst hebben we. En wát voor een!

Maar wat nu? Het ultieme doel is natuurlijk dat de samenstellers van de Top 2000 volgend jaar de liedjes uit onze Snob-lijst wél meenemen in stemweek. Dat je op No One Knows kunt stemmen, of Jungleland (of…) zonder dat je bent aangewezen op de vrije keuze.

Nu draait bij de Top 2000 alles om de herinnering, het verhaal achter het liedje. Laten we Radio 2 daarom een handje helpen.

Het plan

Verhalen hebben we nodig, om invloed uit te kunnen oefenen op de lijst van 2014. Doe je mee? Kies een liedje uit de Snob 2000 en vertel ons je persoonlijke herinnering aan dit liedje. Heb je het gedraaid op je bruiloft, hielp het je om over een verbroken relatie heen te komen, draaide je het vroeger grijs op je kamer? Of vertel waaróm je vindt dat dit nummer toch echt in de keuzelijst van de Top 2000 thuishoort.

Hoe? Doe het in de comments hieronder, via Facebook, Twitter, stuur ons een mailtje of een ouderwetse briefkaart. Het maakt niet uit; wij bundelen alles. En vervolgens gaan we die verhalen natuurlijk officieel aanbieden aan de redactie van de Top 2000 – ergens tussen Kerst en Oud op Nieuw.

 
 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.