Social
  • RSS feed
  • Twitter
  • Facebook
 

Ondergewaardeerde Liedjes


De NO99 On Air

 

Voor de mensen die het vorige week nog niet hadden meegekregen (of die het inmiddels weer vergeten waren): Vanavond tussen 20:00 en middernacht zal StefanKoopmanschap on On Air Radio een speciale uitzending maken waarin de bovenste 50 platen uit de NO99 zullen worden gedraaid. Tijdens de show zal ook met mensen gebeld worden die graag iets willen zeggen over de lijst. Wil jij graag in de uitzending ook iets vertellen over jouw favoriete plaat uit de top 50? Mail dan even naar [email protected]! En wil je dat niet, luister dan in ieder geval vanavond naar de NO99-special van de Skoopavond.

 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.